Castiga un pandantiv ceas cu Bufnita

Castiga un pandantiv ceas cu Bufnita.
Scopul PRINCIPAL al acestui concurs NU este de a aduna o colectie de LIKE-uri ci de INFORMARE asupra existentei acestui proiect si portal la nivelul judetului Sibiu.

– Ce trebuie sa faci ?
1). Apreciaza (Like) la pagina www.facebook.com/SibiulCopiilor

2). Lasa un comentariu pe pagina referitor la parerea ta personala despre proiectul si portalul www.sibiulcopiilor.ro pe pagina www.facebook.com/SibiulCopiilor

3). Distribuie evenimentul tuturor prietenilor tai.
Cine poate participa?
– Orice persoana de oriunde de pe glob ce crede ca acest proiect merita apreciat.
Cine poate castiga ?
– Persoane cu varsta de minim 18 ani din judetul Sibiu.

Colierul cu ceas va fi inmanat personal castigatorului/castigatoarei, in Sibiu.

Ce semnifica bufnita ?
Energia colierului bufniţă vă ajută să vă conectaţi cu intelepciunea voastra interioara si intuitia.

Semnificaţiile simbolice ale bufniţei:

Înţelepciunea
Misterul
Tranziţie
Mesaje
Inteligenţa
Misticismul
Protecţia
Secretele

O bufniţă are un grad mare de conştientizare a tot ce este în jurul ei în orice moment. Bufniţele au o intuiţie puternica: este totem pentru fizicieni şi clarvăzători. Bufniţa are curajul să-si urmeze instinctele.

Amerindienii au considerat bufniţa ca un gardian împotriva daunelor iar penele ei au fost purtate constant pentru a îndepărta spiritele rele. Anticii atenienii făcut din bufniţă o alegorie a înţelepciunii şi chiar au pus imaginea bufniţei pe monedele lor. La grecii antici, bufnita este un simbol al Atenei, zeiţa previziunilor si a cunoasterii.

Analizând direct simbolismul bufniţei, este remarcabil că sunt creaturi din noapte. Creaturile nocturne sunt simbolizate de cunoaşterea eul personal, capacitatea psihică, şi intuiţie – la fel este si bufnita.

Bufniţa este aducător de înţelepciune.

Castigatorul a fost ales prin site-ul random.org

1. Anca Bancescu , felicitari!

Castigatoarea este invitata sa ne contacteze astazi telefonic la nr 0747015030 pentru a afla cum poate intra in posesia premiului.

Multumim tuturor participantilor si va asteptam in continuare sa ne urmariti activitatea in care vom incadra zilnic noi concursuri si surprize placute.