Picturi pe pereti

Amenajari in stil modern ale locuintei – pictura artistica pe perete!
Telefon: 0747-286.098
Misiune

Sa dam viata camerelor in care locuiti 😀

Descriere

Camera Copilului
Pictura pe perete este alegerea ideala pentru decorarea camerei copilului tau. In categoria Camera Copilului puteti vedea lucrarile realizate de noi pana in prezent. Cele mai solicitate personaje au fost: Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Bambi, Cartea Junglei, Mickey si prietenii.

Gradinite, Crese
Aveti o gradinita sau cresa? Noi va oferim o alternativa inovatoare pentru decorarea acesteia: pictura pe pereti
Se pot picta in marimile si culorile dorite cifrele, literele alfabetului, acestea fiind mai usor de invatat de catre cei mici. Se pot face asocieri cu animale sau personaje din desene animate si multe altele.

Spatii de joaca
Spatiile de joaca pentru copii sunt locurile unde acestia se reintorc intotdeauna cu mare bucurie. Daca doriti sa faceti din acest loc ceva intr-adevar deosebit alegeti o pictura pe perete. Aceasta cu siguranta va da viata si culoare spatiului. Astfel copiii pot fi alaturi de personaje preferate si mult indragite din desene animate.

Casa ta
Pictura pe perete este ultimul trend in materie de amenajari si decoratiuni interioare a casei. Fie ca este vorba despre o pictura abstracta, moderna, un peisaj sau o decoratiune florala, aceasta aduce in casa ta schimbarea de care ai nevoie, camerele devenind astfel mai primitoare si mai placute ochiului.

Pensiuni, Vile, Hoteluri
Doriti ca pensiunea, casa, vila, hotelul sau unitatea dumneavoastra de cazare sa ramana in memoria turistilor care v-au trecut pragul? Va propunem pictura decorativa pe perete. Copacei, crengute, pasarele sau forme abstracte dau dinamism si culoare incaperii. Cu siguranta oaspetii nu vor uita si vor reveni cu drag.

Saloane, Cabinete
Sparge monotonia albului clasic, adu o pata de culoare in cabinetul tau. Alege o pictura pe perete care sa invioreze atmosfera. In functie de destinatie – clinica, spital, cabinet medical, salon de masaj, de intretinere si infrumusetare, coafor, puteti opta pentru pictura orientala, florala, abstracta, moderna sau peisaj.

Pictura de exterior
Pictura murala de exterior este o alternativa a bannerelor, literelor volumetrice sau altor modalitati de prezentare a unei firme, sigle sau brand.
Se realizeaza cu vopsea lavabila de exterior, rezistenta la intemperii si lumina soarelui.
In aceasta categorie puteti vedea imagini ale lucrarilor realizate de noi pana in prezent. Acestea includ: sigle pensiuni, denumiri vile in Paltinis, sigla firma + brand Bucuresti precum si imitatia unei porti de casa.