Sibiu Lights and More,constructie cu zeci de mii de leduri amplasata pe Nicolae Balcescu

O construcţie impodobită cu peste 60 de mii de leduri va fi amplasată, în premieră, vineri, 13 decembrie, de la ora 17:00 în zona centrală a Sibiului. Sibiu Lights and More este un eveniment care, astfel, transmite mesajul importanţei reducerii consumului de energie electrică.

Asociaţia M&S EVENTS organizează vineri, 13 decembrie, de la ora 17:00 pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, prima ediţie a evenimentului Sibiu Lights and More, eveniment care va folosi instalaţii de led pentru a creea structuri deosebite.

„Structuri impresionante ”îmbrăcate” în peste 60.000 de leduri multicolore vor alcătui un ansamblu artistic. Timp de trei zile acest ansamblu decorativ format din leduri va lumina în fiecare seară strada Nicolae Bălcescu începând cu ora 20.00″, anunţă Primăria Sibiu.

În fiecare seară, în jurul casuţei luminoase vor fi susţinute concerte. În deschiderea evenimentului se va organiza  o paradă cu 25 de biciclete şi 20 maşini luminate cu leduri, iar în prima seară formaţia Modiwo va susţine un spectacol de tobe şi percuţie.

Organizatorii spun că au dorit să organizeze acest eveniment la Sibiu plecând de la tema agendei culturale Sibiu Smart şi dorind să transmită mesajul importanţei reducerii consumului de energie electrică împreună cu partenerii italieni de la DeCagna.