Star Kids Center

Star Kids Center – centru de dezvoltare personală

Star Kids Center susține dezvoltarea personală, socializarea și interacțiunea în evoluția copiilor, adolescenților și adulților prin  activități de training adaptate categoriilor de vârstă. Dinamismul fiecarei activități sprijină dezvoltarea abilităților sociale și de relaționare, stima de sine, atenția distributivă și concentrată, lucrul în echipă, pozitivismul, comportamentele prosociale și cunoașterea prin educație non-formală.

Propunem cursuri de dezvoltare personală și bune maniere pentru cei mici și diverse ateliere și workshop-uri pentru adulți desfășurate în diverse locații sibiene, în grădinițe și școli, sub forma unor activități de grup sau individuale. Susținem exprimarea liberă, auto-descoperirea, stimularea încrederii în sine și a optimismului.

Pasiunea pentru lumea unică și măreață a copiilor ne sprijină în construirea de programe adresate celor mici în scopul dezvoltării lor armonioase. Adulților le propunem ateliere de auto-descoperire astfel încât să reînvie fărâma de copil din sine pentru a vedea lumea dintr-o altă perspectivă.

Te invităm să fi la curent cu programele Star Kids Center

Facebook: Star Kids Center
Contact: 0741188196
E-mail: office@starkidscenter.ro